Látnivalók

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

A Brigetio Gyógyfürdő kulturált fürdőzési, szórakozási, gyógyulási lehetőséget kínál minden korosztály számára. A fürdő beltéri részében három medence és egy pezsgőfürdő található. A gyógyfürdőben az OEP által finanszírozott kezelések szolgálják a gyógyulni vágyó vendégek igényeit. A magas hőfokok szerelmeseit pedig két finn szauna és egy rönkszauna várja. Hetente többször tartanak szaunaszeánszokat és havi rendszerességgel éjszakai fürdőzést, ilyenkor a szaunák meghosszabbított nyitva tartással üzemelnek.

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

Magyarország első családi fürdője! A Gyémánt Fürdő hét beltéri medencével és számtalan élményelemmel várja télen-nyáron a kikapcsolódásra vágyókat. Megtalálható itt minden, ami a felüdülést szolgálja: fekvőmasszázs, jacuzzi, nyakzuhany, masszírozó fúvókák, vízesés és sodrófolyosó, valamint két teljesen zárt beltéri csőcsúszda. A legkisebbeket gyermekmedencékkel és egy hatalmas játszóházzal várjuk, ahol szakképzett animátori felügyelet mellett szórakozhatnak. Az édesanyák dolgát pedig két pelenkázó helyiség és a szoptatószoba hivatott megkönnyíteni.

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív

A Cseke-tó mesterséges vízfelület (25ha), amely nevét egy Cseke nevű birtokosról kapta (ma horgászparadicsom). Magyarország első angol típusú kertjét Böhm Ferenc uradalmi mérnök a tó mellé tervezte és telepítette 1783-tól. Akkoriban még nagy vízhozamú források bugyogtak, különleges klímát, állandóan nedves, szinte mocsaras talajt biztosítottak. Ezért lehetett igen sok, más földrészről származó vízkedvelő növénykülönlegességeket is ide ültetni.

 
X

Szerzői jogvédelem alatt áll

Az oldal lopásbiztos weboldal